ads

13.2.15

Comic : INTROVERT (kera sumbeng)

introvert
noun
noun: introvert; plural noun: introverts
ˈɪntrəvəːt/
  1. 1.
    a shy, reticent person.
    • PSYCHOLOGY
      a person predominantly concerned with their own thoughts and feelings rather than with external things

aka

kera sumbeng yg xgemar bergaul  , 
sumbeng = sumbang 
sila baca dgn pronunciation jowo


SOALAN

apo bondo introvert tuh , cmno nk tau 
klu den ado penyakit tu ke x


JAWAPAN

penyakit abah kau , nyah kau dari sini


CIRI CIRI INTROVERT

1. Introvert hate awkward random small talk with stranger


macam kau tgh duduk kat bus stop lepas tu adela makcik ni
tanya "adik nk pi mano , duduk mano , omak asal org mano"
lepas tu kau pun  layankan je sbb makcik tu friendly 
tapi pastu meleret2 plak smpi cerita anak dia
lari dgn pakistan n then start nangis2
n then bas/teksi ko da sampai pastu ko serba salah nk pergi ke biar makcik tu meraung guling2
is the kind of thing any introvert want to avoid 

lets be honest ,other people drama are fun to watch , but tiresome when u are unwillingly  part of it



2. Allergic to socializing 
 which is very easy to tell if u or anyone u know is an introvert or not
die x bnyk cakap unless org tegur dia , buat2 tgok dinding , lantai apa2 je
utk avoid eye contact , duduk ujung2 buat2 mcm x wujud

*melainkan dia dgn org2 yg dia familiar , rapat bff n stuff like dat 
then barulah dia berfungsi mcm manusia biasa 

introverts lose energy from being around people for long periods of time, particularly large crowds.


3. Resting bitch face (muka kerek)




" dahla tak banyak cakap , muke kerek mcm celaka
susah nak senyum , burn his house beat his mother baru tahu"

bukan sombong but rather stay expressionless
n look like i dont give a shit but no worries
talk to us , we will smile and pretend that we care

all hail to da queen of resting bitch face michelle obama


So , what do u do if u know someone who is an introvert?

DON'T

force them to change ,
force them to socialize,
hate ,
despise ,
 judge ,
plotting to kill them ,
 burn their house
beat their mother

DO:

understand, 
give space ,
 respect , 
give them cookies
transfer 1million to their bank account 
buy them a lamborghini


OKAY thats all for now . 

bye bye

*perlahan2 bergerak ke sudut dan menyorok di balik meja 


























7 comments:

  1. Replies
    1. Thanks for the visit n comments! Wieeeee

      Delete
  2. hahahhahah i loikeee~!
    yesh please do buy me a Lamborghini! LoL XD

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. What happened to the 100 things komikkeji project?

    ReplyDelete

hm?