ads

14.2.15

COMIC : ARE YOU A BITCH ? (perempuan keji)

bitch
bɪtʃ/
noun
  1. 1.
    informal
  2. a spiteful or unpleasant woman.
    synonyms:shrewvixenshe-devilhellcat
apa ni bitch bitch ni ish 
bukan budaya kite mencarut carut ni

bukanlaahh , post ni cume nak bgtaw that

WE ALL ARE SOMEKIND OF A BITCH AT SOME POINT IN OUR LIFE

lets embrace our inner bitch personality , bitches



SOALAN 

Bitch tu apa ? 

JAWAPAN

nah , tgok kat cermin ni

(another example of a bitchy kind of answer )

TYPE OF BITCHES

there are so many type so im just gonna list down
the most popular and relatable kind of bitches


1. Who think she's all that 
(bajet hot)



contoh: bila kau rasa diri kau cantik/hensom sgt
and demand others to treat u like somekind of god/goddess .
siap buat fanpage bermodalkan selfie2 hoping that 
thousands of people worship you and end up iklan/jual produk
trying to make some money out of your "fame". 

but nothing is wrong with that ,having self confidence n being opportunist is good
plus society nowadays WORSHIP BEAUTY like its the only thing that fcking matter



2. Low self-esteem but full of jealousy




yang ni spesies yg suka sengaja point out 
kelemahan orang utk sedapkan hati dia yang xde keyakinan diri tu

not going to elaborate more on this sbb rasa kesian
but trust me , this kind of personality/habit will only make 
people hate u more than u hate yourself ,

*to the people who did this to me, gosh i hate u more than i hate Kanye west's ego*


3. Who pretend to be SINGLE to every hot guy
( dah ada boypren/tunang/hasben 
xnk mengaku takut nnt market turun)



hmm , this is complicated 
ade yg sorok status takut kalau kecoh ada boyfren xjadi kawin malu pulak 
ade yg sorok sebab nk jaga market sbb you know some guys are only nice to a woman 
cuz they think they had a chance with her 
and some , because they just wanna fling with others
well , whatever the reason behind this , make sure its worth it


because why would you want to live for the rest of your life with someone
that u keep pretending does not exist in your life ?


4. GOSSIP GURRRLLLZZ
(kaki mengumpat)



YASSSSSSS , this could be u , me , her , them or just anybody,
cuz who is faster than TMZ ,PEREZ HILTON , BEAUTIFULNARA when it comes to gossipss
its dem wimmins! 
memang best gosip2 dengan member2 , lagi2 pasal org yg kau tak suke
hahah tapi bile kau sendiri jadi bahan umpatan orang lain 
telan je lah rasa sakit hati tu 

n then ko jadi was was , 
"orang ni yeye je sembang2 gosip2 ngn aku 
ntah ntah blakang aku mcm dia buruk2 kan"

jeng jeng jenggggg


5. FOUL MOUTH 
(mulut lantang cakap xberlapis)



spesies AZWAN ALI . nuff said

segala perkataan keji , cacian makian 
die dah hafaz , dah khatam 100kali 
 contoh

ko tanya : bawak bekal je ke hari ni 
dia jawab: eh celakanya kau ni , dah nampak tanye lagi
ape ke pundek , tula ade mate letak kat vajayjay 
tut tut tutututututututututuut 

ngeee

in some cases , mulut je laser tapi hati dia baik 



n sooooo many more kind of bitches 
malas aku nak list semua cuz im the lazy kind of bitch 
heheh


so all im saying is , me, u , ur friend , ur family or anyone else
could sometimes be a "bitch" kind of a person
in certain situation in our life

and our "bitch" attitude could sometimes hurt others 
and make people around us feel unpleasant 
so yeah 

kalau ko jarang dapat jemputan kawin dr member2 tu 
or sering dikecualikan dari reunion ke lepak2 ke
tau tau je semua org da upload gmbr kat fesbuk
n u be like ooo tak hajaaakkkkk
i think thats a hint 

but if u still have awesome life
with awesome frens who accepted u the way you are

just snap your finger in z formation 
and stay fabulous !

heheh

bye









:)







































3 comments:

  1. dillaaaa-chuwaaaaan omg long tyme no seeeh~ *glomp* LoL... eh apsal update ni tak naik pulak kat list blog ai eh? blog ni still added in teh list... huh, sib baik ko der gitau kat blog ai huhuh, kalo tak mmg tak notice la entry nih...

    btw i'm dat kind of biatch who doesn't want to attend kenduries, and I hope people don't invite me to their kenduries so that I don't have to create annoying excuses not to attend dem annoying kenduries... kahkahkah! *what? nanti kenduri aku takde org nak pegi? eh ok what? lagi takde org nak hadir lg bagos... hahaha!* XDDD

    ReplyDelete
    Replies
    1. UAAAA im sooo glad u still here, igt da xde da geng2 blogger semua da menyepi haha

      nway totally agree on that kenduri part , xgemar jugak sbnrnye eheheh
      tp kdg2 klu yg betul2 rapat pergi je lah cuma nnt balik kompem makan hati sbb u tau taulah , bile yg bujang ni prg kenduri kawin mesti kene soalan bertubi2 . herggghh

      XD

      Delete
  2. kelakar betul la Plain83 ni sebab aku pon cenggitu jugak. cuba avoid utk ke kenduri sb mulut nnti zas je sound org balik bile tanya bila nak kawen. kang kecik ati plak.hahaha

    oh andd meramaikan geng blogger! yisss!

    Still buat anuimation 2D tak dilla? I saw som of your 2D clips kat youtube, wondering kalo ade2 yang baruuu

    ReplyDelete

hm?